Gençlik ateşi

Düzenleyen:
Gençlik ateşi

SPOR Haberleri

Genç oyuncuları Uygar ve Ramazan'ın golleriyle ateşlenen sarı-lacivertli takım coştu. Van Persie (2), Caner Erkin, Fernandao gecenin diğer skorerleri oldu

M.EMİN ULUÇ

Türkiye Kupası’nda ilk 3 maçını firesiz geçen Fenerbahçe, geçen hafta sonu deplasmanda tat vermeden yendiği Giresunspor’u Kadıköy’de gole boğdu: 6-1. Maça iki takım da sürpriz kadrolarla çıktı. Sarı-lacivertlilerin gençlerle mücadele etmesi beklenirken, tam tersi oldu. Kupada umudu kalmayan Giresun yedekleriyle oyuna başlarken, Fenerbahçe neredeyse tam kadroyla dikildi rakibinin karşısına. Sarı-lacivertliler oyunu domine etmekte zorlanmazken 12’de Diego’nun sağdan ortasına mükemmel yükselen genç Uygar, A Takım formasıyla ilk gol sevincini yaşadı: 1-0.
 RvP’den klas goller
Giresun, 26’da Berk’le yakaladığı net fırsatta, Fabiano’ya takılırken, 40’ta Fener’in diğer genci Ramazan, ceza sahası içinde Gökhan’dan aldığı pası çalımlarla süsledi ve net bir vuruş yaptı: 2-0. İkinci yarıda ise büyükler sazı eline aldı. 55’te Caner ceza alanı dışından bir füzeyle kaleci Anıl’ı çaresiz bıraktı: 3-0. 59’da Gökhan’ın şık pasında Robin van Persie ağları yırtarcasına vurdu: 4-0. 64’te oyuna giren Fernandao, 68’de “Ben de varım” dedi: 5-0. 77’de Abdulaziz, Giresun’un teselli sayısını kaydetti: 5-1. Ama son sözü inanılmaz bir slalom sonrası RvP söyledi: 6-1.

Gençlik ateşi

Duygularımı gizlemem
Dün iki gol atan Robin van Persie, "Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'la yüzde 50 şansa sahibiz gibi ama G.Saray da gelebilir. Fernandao ile gittikçe daha etkili oluyoruz" derken, "Kendimden çok beklentim var. Gösteremeyince mutsuz oluyorum. Ben duygularımı gizlemem. Bu da size yansıyor" sözlerini kullandı. 
Volkan abi     bana kızdı
F.Bahçe'nin ilk golünü atan genç oyuncusu Mert Uygar Zeybek, "Hoca bana güveniyor. Performansımı her geçen gün artırıyorum. Maçtan önce Volkan ağabeye, gol atacağımı söyledim, golü attım ama ona gidemedim, biraz kızdı bana. Çok iyi, kaliteli bir takımımız var" açıklamasında bulundu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...