Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor lige döndü!

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor lige döndü!

SPOR Haberleri  / İHA

Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna yenilgisiz devam eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Bursaspor maçına kilitlendi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4'te 4 yapan Trabzonspor, rakip kalelere 11 gol atarken kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Kupada moral bulan Karadeniz ekibinde yüzler gülerken, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, aynı havayı lige yansıtmanın hesaplarını yapıyor.
Kupanın aksine ligde ise istikrarsız bir görüntü sergileyen Trabzonspor, ligin ikinci yarısında bu havayı değiştirmek istiyor. Oyuncularıyla sıcak bir çalışma ortamı yakalayan Tekelioğlu, kupada elde ettikleri başarılı performansı ligde tekrarlamayı hedefliyor. Oyuncularıyla sürekli bir araya gelen tecrübeli çalıştırıcı, kupada elde ettikleri başarıyı ligde de görmek istediğini vurguladı.

TEKELİOĞLU, "ÜST BASAMAKLARI HEDEFLİYORUZ"
Halen eksikleri olduğunu belirten Tekelioğlu, "Takım olarak eksiklerimiz var. Bunları gidermek içinde çok çalışacağız. Belli bir mesafe aldığımızı düşünüyorum ama bu bizim için yeterli değil. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele ettiğimiz maçlarda iyi işler yaptık. Şimdi bunu lige yansıtmanın zamanı geldi. Ligde de aynı başarıyı tekrarlamalıyız. Hem oyuncu kalitemizi hem de takım kalitemizi gösterme adına ikinci yarı bizim için çok daha farklı olacak. Üst basamaklara doğru tırmanmak için hepimize görev düşüyor. Camiamızın bize sabır göstererek destek olmaları bu süreç adına çok önemli" ifadelerini kullandı.

TAKIMIN AĞABEYLERİNE TEŞEKKÜR
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, şans verdiği genç oyunculara destek olan takımın ağabeylerine de teşekkür etti. Yerli ve yabancı oyuncuların, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giyen alt yapı oyuncularına destek vermesi en çok teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nu sevindirdi. Saha içinde sürekli genç oyuncuları topla buluşturma gayreti içinde olan as oyuncuların bu tutumu Tekelioğlu'nu ilerisi için umutlandırdı. Muhammet Beşir, Uğurcan, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün başarılı performansları, Sadi Tekelioğlu’nu mutlu ederken, tecrübeli teknik adam, şimdi bu isimleri ligde değerlendirmenin planlarını yapıyor. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...