Denizli: İşimiz kolay değil

Düzenleyen:
Denizli: İşimiz kolay değil

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, “Zor bir tablo ile karşı karşıyayız. İki rakibimizin de farklı şekilde bizden önde olması daha iddialı konuşmamızı engelliyor” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Tecrübeli teknik adam, şampiyonluk şanslarını değerlendirirken, ilk kez temkinli konuşmayı seçti ve “Önümüzde sadece bir rakip olsaydı daha sağlıklı bir süreçten bahsedebilirdik. Ancak iki rakibimizin puan farklarıyla bizlerin önünde olması iddialı konuşmamızı engelliyor. Ligin ilk yarısında yaptığımız 5 maçta düşündüğümüzden 3-4 puan fazla kaybettik. Geldiğimizden bu yana oyuncu grubumuzun bir reaksiyonu var, bu durum kolay değil. Biz kazanmak mecburiyetindeyiz ve bu yarışa kazanarak devam edeceğiz. Ondan sonraki süreç bize farklı tablolar sunacaktır ancak öncelikli olarak kendi işimizi doğru yapmak zorundayız. Biz işimizi doğru şekilde yaparsak, tablo çok daha netleşecek. Şampiyon olan takımların bir sonraki senelerde yaşadığı bazı tablolar var. Mesela Chelsea... Geçen yıl Premier Lig'de şampiyon oldu, bu sezon küme düşme hattında yer alıyor” ifadelerini kullandı.
3. transfer geliyor
Mustafa Denizli, transfer çalışmaları ile ilgili olarak ise “Oyuncu alırken, arkadaşların belli bir yaş kategorisinin altında olmasını istedik. Donk'u buradan ayrı tutuyoruz. Genel olarak alacağımız oyuncular 20-25 yaş arası olacak. Bu yüzden de transfer süreci zor oluyor. Bazı pozisyonlarda alternatifleri olmayan bir takımız. Aciliyeti olan mevkilere transfer gerçekleştirmek istiyoruz. Şimdiye kadar bu kapsamda 3 tane görüştüğümüz isimle de anlaşma sağlayamadık. Hatta 30 dakika önce bu yaş grubundaki futbolculardan biriyle görüştük ancak kulübü izin vermedi. Fransa'da oynayan bir futbolcuydu. Süreç biraz yavaş ilerliyor ama hafta sonu itibariyle 3. transferi gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki hafta ortasında ise bir diğer oyuncuyu Galatasaray'a getireceğiz" açıklamalarında bulundu.
3-4 isimle yollar ayrılacak
Sarı-kırmızılıların tecrübeli hocası, Sivasspor karşılaşmasının ardından takımdan 3-4 isimle yollarını ayıracaklarını belirtti. Denizli, yardımcı hoca konusunda ise “Görev yaptığım tüm takımlarda benim yardımcım olan tüm arkadaşlar teknik direktörlük yolunda ilerledi. Bu doğrultuda futbolu yeni bırakmış isimler bakıyorum ama şu ana kadar o ismi bulabilmiş değilim. Kafamda 1-2 isim var, ancak son karar verilmedi” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Podolski 3 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Hamit Altıntop için bu süre 10 gün civarı olur. Wesley Sneijder yüzde yüz hazır olmasa da durumu iyi” diye konuştu. Denizli, "İlk defa bundan daha uzun süre kontrat imzaladım. Bu da amacımın ne olduğunu gösteriyor. Buraya gelirken de Galatasaray'ın yol haritasını belirleyerek geldim. Takımımızın camiayı ve taraftarı mutlu edebilmesi tek hedefimiz" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...