Pereira dersini çalıştı!

/ Kaynak: Fotomaç
Pereira dersini çalıştı!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Ligin ilk yarısında 12 resmi maçını tek farklı kazanan sarılacivertliler, 2016'ya yepyeni bir kimlikle girdi. İki maçta 8 gol atan Kanarya, hücuma yönelik oyun tarzı ile tam not aldı

Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor karşısında alınan 6-1'lik galibiyetin keyfi yaşanırken, farklı skor camiaya da 'oh be, işte bu' dedirtti. Ligin ilk yarısında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA'da toplam 12 karşılaşmasını tek farklı kazanan sarı-lacivertliler, taraftarlarına galibiyetin sevincini doyasıya yaşatamamıştı. 

Pereira dersini çalıştı 
Savunmayı ve gol yememeyi önceleyen anlayışı nedeniyle tepki alan teknik direktör Pereira, eleştirilerden ders aldığını gösterdi. Devre arasında yapılan çalışmalar kupada meyvesini verdi. Giresunspor karşısında takımın daha önde basması, orta sahanın hücuma daha fazla destek vermesi dikkat çekerken, bu tablo istatistiklere de yansıdı. 

Maç başına 4 gol 
Kanarya iki maçta rakip kaleye toplam 25 şut çekti. 12'sinde isabet kaydedip, 8 gol buldu. Maç başına 4 gol ortalaması yakalandı. Yeni oyun tarzına sosyal medyada da destek geldi. Taraftarlar yaptıkları yorumlarda, "İşte gerçek Fener bu" derken, "Keşke ligde de böyle iştahlı oynasak", "İkinci yarı Van Persie'nin sezonu olacak" mesajlarını paylaştı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...