Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Madrid gaza bastı

/ Kaynak: Fanatik
Real Madrid gaza bastı

SPOR Haberleri  / Fanatik

Sezon sonu transfer yasağı cezası alan Real Madrid, kadrosuna takviye için gaza bastı.

FIFA tarafından, 18 yaşından küçük oyuncuların transferinde usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle, Atletico Madrid ile birlikte iki dönem (2016 Haziran ve 2017 Ocak) transfer yasağı cezası verilen Real Madrid, kadrosuna takviye için gaza bastı. 

La Liga’da 31 Ocak’ta bitecek olan devre arası transfer dönemine kadar listesinde olan isimler için girişimlere hemen başladığı öğrenilen Los Galacticos’un öncelik olarak, bir sol bek, bir orta saha ve bir forvet almaya çalışacağı öğrenildi. 

Real’e yakınlığı ile bilinen gazetelerden AS ve Marca, gelen ceza sonrası büyük tepki çeken Başkan Florentino Perez’in, Juventus’ta forma giyen Paul Pogba, Bayer Münih’ten Robert Lewandowski ve David Alaba için kulüpleriyle masaya oturmaya hazırlandığını yazdı. Bu arada Real’in, FIFA’nın cezasına 3 gün içinde itiraz etmeye hazırlandığı belirtildi. 

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...