Fenerbahçe'de yıkım ekibi hazır!

Fenerbahçe'de yıkım ekibi hazır!

SPOR Haberleri

Eskişehir deplasmanında galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe'de gözler, 3 yıldızda olacak.

Fenerbahçe'de, Eskişehirspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Vitor Pereira da kafasındaki kadroyu şekillendirdi. Kaleyi Volkan Demirel’e teslim edecek olan Pereira, savunmada sağda Gökhan Gönül, solda Caner, stoperde Kadlec ile Kjaer’e şans verecek. Onların önünde Mehmet Topal ile Souza oynayacak. Rakibi yıkacak olan planı hazırlayan Portekizli çalıştırıcı, Ozan Tufan’ın solunda Nani’yi, sağında ise Lazar Markovic’i oynatacak. İleride tek forvet olarak Robin van Persie sahne alacak. 

Özel olarak ilgileniyor
Markovic, Nani ve van Persie ile özel olarak idmanlarda ilgilenen tecrübeli çalıştırıcı, 3 yıldızından hücumda sorumluluk almaktan kaçınmamalarını ve hareketli olmalarını isteyecek. Kanatlarda Markovic ve Nani’nin yapacağı ataklar ve ortalarda topun, Hollandalı forvete ulaştırılması sağlanacak. Golü erken bulmak isteyen Sarı-Lacivertliler, yarınki mücadeleye ilk düdükten itibaren baskılı bir şekilde başlamayı amaçlayacak.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...