Arena'da timsah şov

Düzenleyen:
Arena'da timsah şov

SPOR Haberleri

Timsah Arena'nın ilk maçı nefes kesti. Musa ve Cardozo'nun golleriyle geriye düşen yeşil-beyazlılar, Sercan, Necid (pen), Sivok ve Serdar'la zafere uzandı

MURAD TAMER

Timsah Arena'nın açılışı unutulmaz bir karşılaşmaya sahne oldu. Önce fırtına vardı, Trabzonspor 2-0 öne geçti. Ardından Bursa'nın lodosu esti. Skoru eşitleyen Bursaspor sahadan iki farklı galibiyetle ayrıldı: 4-2. Yoğun sağanak altında başlayan karşılaşmada goller yağmur gibi geldi. Musa Nizam 2. dakikada kaleci Mert'in önde olduğunu gördü ve ceza sahası dışından muhteşem bir vuruşla Trabzonspor'u öne geçirdi: 1-0. Hemen ardından Cardozo'nun golü açılışa gelen yeşil-beyazlı taraftarlara şok yaşatı. Henüz 7. dakikada Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü vardı. Müthiş bir tempoda oynanıyordu karşılaşma. Adeta tenis maçı izliyordu Timsah Arena tribünleri. Sercan Yıldırım'ın 23'teki golü Timsah'ı canlandırdı. Rakip kaleyi abluka altına alan yeşil-beyazlılar Stoch'la üst üste iki, Sercan'la da bir fırsattan yararlanamadı. Sercan'ın 39'da yerde kalması üzerine hakem Serkan Çınar tartışmalı bir penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Necid ilk yarının skorunu belirledi: 2-2.
Sivok'tan altın kafa
Heyecan ikinci yarıda kaldığı yerden devam etti. Sivok'un golü sonrası ofsayt kararı bekleyen Trabzonsporlu futbolcular bayrağı kaldırmayan yan hakeme hücum etti. İtirazların ardından hakem Serkan Çınar çizgideki yardımcısına danışarak golü iptal etti. Stoch'un kaleci Onur'a takılan füzesi ve Dzsudzsak'ın az farkla auta çıkan şutu golün habercisiydi. 71'de kazanılan serbest vuruştan gelen topu Serdar Aziz arka direğe gönderdi, kafayla fileleri havalandıran Sivok'un golü bu defa iptal edilmedi: 3-2. Tribünlerde yaşanan görsel şölenle birlikte sahada yeşil-beyazlı futbolcuların şovu vardı. Stoch'un ortasını 82'de kafayla ağlara gönderen Serdar Aziz'in golü muhteşem maçın skorunu belirledi: 4-2.

Arena'da timsah şov

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...