Boyko ve Douglas'ın biletleri hazır

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Boyko ve Douglas'ın biletleri hazır

SPOR Haberleri  / Fanatik

Kartal'ın gözdeleri Boyko ve Douglas, Siyah-Beyazlı formayı giymek için artık saatleri sayıyor.

Beşiktaş'la her konuda anlaşmaya varan ve Dnipro'nun Antalya kampında haber bekleyen 2 ismin; yönetimden gelecek, 'İşlem tamam' mesajının ardından İstanbul'a geleceği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda ara transferde takıma yeni bir kaleci ve stoper kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar; bu doğrultudaki hedefleri Boyko ve Douglas konusunda mutlu sona oldukça yakın...

Ukraynalı file bekçisi ve Brezilyalı savunmacıyla her konuda anlaşmaya varan Beşiktaşlı idarecilerin; Antalya’da kampta bulunan Dnipro’lu yöneticilerle yaptığı pazarlıklarda oldukça mesafe kat ettiği ve anlaşmanın yakın zaman içerisinde resmiyet kazanabileceği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan 2 yıldızın Türkiye temsilcisi Malik Arutyunov, “Biz Beşiktaş’a uzun süre önce anlaştık. Kulüpler imzayı attığı an transfer netlik kazanacak” diyerek oyuncuların Antalya’dan İstanbul’a gelmek için hazır olduğu bildirildi.

Sabırsız bekleyiş sürüyor

Siyah-Beyazlılar’a transfer olmak için kulüplerin anlaşmasını bekleyen 2 ismin, Dnipro’yla çalışmalarına devam ettikleri ve kendilerini hazır tuttukları belirtildi. Gelişmelerle ilgili olarak günde birkaç kez temsilcileri Arutyunov’dan bilgi alan Boyko ve Douglas’ın bir an önce İstanbul’a gidip Siyah-Beyazlı formayı giyebilmek için sabırsız oldukları konuşuluyor.

Boyko’nun hedefi belli

Temsilcisi Malik Arutyunov aracılığıyla daha önce transferiyle ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulunan Boyko, Siyah-Beyazlılar’la olan hedefleri anlatmıştı. 27 yaşındaki eldiven, “Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayıp ardından Ukrayna formasıyla Euro 2016’ya gitmeyi hedefliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...