HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Martin Linnes kupada sahada

Düzenleyen: /
Martin Linnes kupada sahada
Martin Linnes, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Taraftarların merakla beklediği Norveçli sağ bek, Sarı-Kırmızılı formayı ilk kez, salı günü Akhisar'la oynanacak olan Türkiye Kupası karşılaşmasında giyecek.

Sarı-Kırmızılılar’ın, Norveç ekibi Molde’den kadrosuna kattığı Martin Linnes, yeni takımının Sivasspor’u 3-1 mağlup ettiği mücadeleyi tribünden izlemişti. Galatasaray’ın uzun süredir çok tartışılan bölgesi olan sağ bek sorununu çözmesi beklenen Linnes’in, salı günü Akhisar’la Türkiye Kupası’nda oynanacak grup maçında forma giyeceği öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, idmanlarda fizik olarak hazır gördüğü yeni yıldızını kupa karşılaşmasıyla birlikte takıma ısındırmayı ve ardından Osmanlıspor’la oynanacak lig sınavında ilk 11’de şans vermeyi planladığı bildirildi. Bu arada Sivas sınavında sahada olan Sabri Sarıoğlu’nun da formda olması, Denizli’nin yüzünü güldürdü. Tecrübeli hocanın, sağ bek pozisyonundaki rekabet ortamından çok memnun olduğu ifade edildi.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...