Torunoğulları: Riske atamayız

Düzenleyen:
Torunoğulları: Riske atamayız

SPOR Haberleri

Pedro Franco'nun gönderilmesiyle stoper ihtiyacının daha da arttığını belirten siyah-beyazlı yönetici, "Transfer mutlaka yapılacak. Biraz daha sabır lazım" dedi

HÜSEYİN EROĞUL

Devre arası transferinde bugüne kadar yol alamayan Beşiktaş, takviye yapmaktan vazgeçmiş değil. Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, devre arası transferinin kolay olmadığını söylerken, "Ancak şampiyonluğu riske atacak değiliz. Mutlaka takviye yapacağız" dedi. Pedro Franco'nun San Lorenzo'ya kiralanmasının ardından stoper ihtiyaçlarının daha da arttığından bahseden siyah-beyazlı yönetici, "Sezon sonunda şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunun için de gereken her türlü fedakârlığı yapacağız" diye konuştu. Transferin gecikmesinin normal olduğunu söyleyen Torunoğulları, "Devre arasında transfer yapmanın birtakım zorlukları var. Talip olduğumuz isimlerin hepsi kendi takımlarında banko oynayan oyuncular ya da hedeflerinden uzaklaşmış kulüplerin dikkat çeken futbolcuları. Kulüpleri böyle bir dönemde oyuncusunu bırakmak istemiyor" dedi. 
Kolomoyskyi'ye ulaşılamıyor!
Kulüplerin ilk başta teklifi kabul etseler bile oluşacak boşluğu doldurmadan transfere onay vermediğinin altını çizen Torunoğulları, "Oynadığı takımda sorun çıkaran, problemli adamı da biz kadromuza katmak istemiyoruz. Ancak taraftarımız endişelenmesin. Mutlaka transfer yapacağız. Devre arasında sürenin kısa olması da ayrı bir dezavantaj. Her gün onlarca görüşme yapıyoruz. Bu durum bizi de yoruyor ama sonunda mutlu sona ulaşacağız" ifadelerini kullandı. Boyko ve Douglas'ın paket transfer olmadığını belirten Beşiktaşlı yönetici, iki ismi de ayrı ayrı düşündüklerini ifade ederek listede çeşitli alternatiflerin olduğundan bahsetti. Bu arada Beşiktaş'ın Dnipro Başkanı Ihor Kolomoyskyi'ye Ukrayna'da yaşanan olaylar nedeniyle ulaşmakta güçlük çektiği ve transferin gecikmesinin sebeplerinden birinin yaşanan bu iletişim problemi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...