Ulusoy çıldırttı

Düzenleyen:
Ulusoy çıldırttı

SPOR Haberleri

F.Bahçe lehine vermediği ve verdiği penaltıyla sinirleri geren Alper Ulusoy, M.Topal'ın ayağına bastığı Alpaslan'ı oyundan atmasıyla büyük tepki topladı

Maçın hakemi Alper Ulusoy dün verdiği kararlarla her iki takımdan da tepki aldı. 29. dakikada Fernandao'nun sağ çaprazdan vuruşunda ceza alanı içindeki Sezgin'e çarpan topta sarı-lacivertli oyuncular ciddi şekilde penaltı itirazlarında bulundu. Ulusoy ise oyunun devam etmesi yönünde karar verdi. Teknik Direktör Vitor Pereira, kendisine ayrılan bölümün sonuna kadar geldi ve ellerini açarak hakeme isyan etti. Ulusoy, ilk yarının son dakikasında Nani'nin Emre Güngör'ün ayağına takılarak düşmesine ise penaltı çaldı. Kırmızı-siyahlı futbolcular ve tribünler hakeme büyük öfke saçarken, sosyal medyada Ulusoy'un vermediği ilk penaltının etkisinde kaldığı savunuldu. Hakemin tepki çeken kararları bununla da sınırlı kalmadı. İkinci yarıda Mehmet Topal'ın Alpaslan'ın ayağına basmasına faul çalan Ulusoy yerdeki Eskişehirli oyuncuya kırmızı kart gösterince tribünler çıldırdı.
Yorumcular ağır konuştu
Rıdvan Dilmen: Vermediği penaltı saçma sapan. Sezgin sarı kart görmese şükreder o kadar net. Pozisyon penaltı. Sonra da yine saçma bir penaltı verdi. Hatayı hatayla geçiştiriyor... Erman Toroğlu: Alper Ulusoy'un çaldığı penaltıyı Uganda'da bile çalmazlar... Ahmet Çakar: İşte Türk hakemcikleri. Olan penaltıyı verme, olmayanı ver ve ödeştir. Yazıklar olsun size...
Hoşcan çılgına döndü
Maç sonrası Eskişehirspor'da Ulusoy'a büyük tepki vardı. Başkan Mesut Hoşcan, "Bu rezaleti tüm spor kamuoyuna bırakıyorum. Böyle bir penaltı olamaz. Böyle bir rezalet olamaz. Kuddusi Müftüoğlu ile defalarca konuştum. Bu iş yürümez. Fenerbahçe gibi bir camianın böyle bir galibiyete ihtiyacı yok. Mehmet Topal ayağına basıyor, benim oyuncum atılıyor. Kınıyorum, nefret ediyorum, futbolcuların emeğine yazık" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...