Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dnipro'dan geri vites!

Dnipro'dan geri vites!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın çifte hedefi Boyko ve Douglas için 13 milyon Euro'da direten Dnipro, iki isimden gelen baskı sonrasında pes etti.

Beşiktaş’ın çifte hedefi Boyko ve Douglas için 13 milyon Euro’da direten Dnipro, iki isimden gelen baskı sonrasında pes etti. Son olarak 8 milyon Euro’ya inen Ukrayna ekibi, bu durumu Kartal’a iletti
Başkan Orman’ın alınması konusunda ısrarcı olduğu 2 yıldız için 6 milyon Euro’yu gözden çıkaran yönetim, transfere yakın zaman içerisinde resmiyet kazandırmayı planlıyor. Boyko ve Douglas da Kartal’dan haber bekliyor
Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda takıma yeni bir kaleci ve stoper kazandırmak için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bu konuda önemli gelişmeler yaşıyor. Dnipro’nun tecrübeli file bekçisi Denys Boyko ile Brezilyalı savunmacısı Douglas Silva’yla her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş Yönetimi’ne yıldızların kulübünden de müjdeli haber geldi. İlk etapta Boyko’ya 7 milyon Euro değer biçen ve Douglas’ın da fiyatını 5 milyon Euro olarak belirleyen Mavi-Beyazlılar’ın; iki ismin takımdan ayrılmak için baskı yapması sonrasında 13 milyon Euro’luk bedeli, 8 milyon Euro’ya indirdiği ortaya çıktı.

Yıldızların kulağı Beşiktaş’ta
Siyah-Beyazlılar’dan Boyko için 5, Douglas konusunda da 3 milyon Euro’luk talepte bulunduğunu iki futbolcunun menaceri aracılığıyla ileten Dnipro’nun 6 milyon Euro’luk cevap aldığı bildirildi. Beşiktaşlı idarecilerin, aradaki 2 milyon Euro’luk farkı bu hafta içerisinde yapacağı pazarlıklarla düşürmeyi ve 2 isme formayı giydirmeyi planladığı konuşuluyor. Öte yandan sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Ukrayna ekibinin kamp kadrosunda yer alan Boyko ve Douglas’ın, kulüplerin anlaşması halinde İstanbul’a gelip imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.     

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...