Remy, G.Saray'a doğru

/ Kaynak: Fotomaç
Remy, G.Saray'a doğru

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Umut ve Burak'ın ıslıklandığı Aslan'da; Denizli de, taraftar da forvet istiyor. Menfaatlerin buluştuğu isim ise Loic Remy

Melo'nun gidişi sonrası kevgire dönen orta sahaya Ryan Donk'u alan, kanayan yara sağ bek mevkii için de Martin Linnes'i kadroya katan Galatasaray'da rota tamamen hücuma çevirdi. Listenin başına Chelsea'li Loic Remy'yi kattı. İngiliz basını Galatasaray'ın 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifini İngiliz devine ilettiğini bile yazdı. Mevcut forvetler Umut ve Burak, 1 hafta içinde sırayla ıslıklandı. Yönetim bonservisi 10 milyon euro olan Remy'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışmalarına başladı. Böylece Finansal Fair-Play kriterleri hassas dönemde zorlanmamış olacak.

Ada'dan iki talibi daha var ama...
Remy ile Aston Villa ve Newcastle da ilgileniyor. Chelsea'de bu sezon 14 maçın sadece 1'inde ilk 11'de sahaya çıkan 29 yaşındaki golcü, rakip ağları sadece 1 kez sarsabildi. Euro 2016'da forma giymek isteyen ve Ada futbolunda kolay şans bulamayan Loic Remy, yeni bir maceraya atılmaya sıcak bakıyor.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...