Fırtına yedeklerle gidiyor

Fırtına yedeklerle gidiyor

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda yarın sahasında Nazilli Belediyespor’u ağırlayacak olan Trabzonspor, hafta sonunda Avni Aker’de karşılaşacağı Beşiktaş maçını düşünerek as oyuncularını dinlendirerek yedek ve genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasında Nazilli Belediyespor'u deplasmanda 2-0, Gaziantepspor'u evinde 2-1, Adanaspor'u Avni Aker'de 3-0 ve deplasmanda 4-1 yenen Trabzonspor, F grubu'nda 12 puanla lider durumda bulunuyor. En yakın rakibi 5 puanlı Gaziantepspor'un önünde grup lideri olarak üst tura çıkmayı garantileyen bordo-mavililer, yarın akşam Avni Aker'de ağırlayacağı Nazilli Belediyespor karşısında genç oyunculara şans verecek.

Hafta sonunda Beşiktaş'la oynanacak olan kritik maçı düşünen teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun as oyuncularını dinlendireceği, Nazilli Belediyespor karşısına takımda fazla forma şansı bulamayanları ve genç oyuncuları süreceği öğrenildi. Cezaları nedeniyle Bursa maçında oynayamayan Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan'ın ise maç eksiklerini tamamlamak için yarinki maçta forma giymesi bekleniyor.

Özer'e yoğun program
Bursaspor maçı öncesi ısınırken baldırında ağrı hisseden ve kadrodan çıkarılan Özer Hurmacı'nın Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. MR sonucuna göre sol baldır kasında 1'inci derece kas gerilmesi olduğu tespit edilen Özer'in yaklaşık bir hafta sürecek tedaviye tabi tutulacağı belirtildi. Özer'in Pazar günkü Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı vurgulandı.

Trabzonspor'un Nazilli Belediyespor maçı 

Muhtemel 11'i:
Esteban-Salih, Aykut, Mustafa, Yusuf- Soner, Aytaç- Sefa, Marin, Erkan-Deniz
Sakat: Özer Hurmacı

Bilet fiyatları: 
Kale Arkaları:
10 TL, 
Maraton: 20 TL, 
Kapalı Kenar (A,D,E,H BLOK): 30 TL, 
Kapalı Orta (B,C,F,G BLOK): 40 TL, 
VIP: 100 TL, 
VIP Özel: 500 TL 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...