Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O artık bir kartal!

O artık bir kartal!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü, Dnipro'nun file bekçisi Denys Boyko'yu 3.3 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

Uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş mutlu sona ulaştı. A Spor'un son dakika geçtiği habere göre, Beşiktaş, Dnipro'nun Ukraynalı kalecisi Denys Boyko'yu kadrosuna kattı. Siyah beyazlı ekip Dnipro'ya bonservis bedeli olarak 3.3 milyon euro ödeyecek. 
Boyko'nun kariyeri
1988'de Kiev'de doğan Denys Boyko, futbol yaşantısında Dinamo Kiev'de başladı. 2001 yılında henüz 13 yaşındayken Dinamo Kiev'in altyapısında giren filebekçisi, 2005 yılında başkent ekibiyle profesyonel futbol kariyerini başlattı.
2005'ten 2014'e kadar bonservisi Dinamo Kiev'de bulunan kaleci, 9 sene boyunca Dinamo Kiev, Dinamo Kiev II ve Dinamo Kiev III takımlarının formasını giydi.
Yine bu 9 yıllık süre içinde sırasıyla CSKA Kiev, Obolon Kiev, Kryvbas ve Dnipro'ya kiralanan Boyko, 2013-14 sezonunda 1 sene boyunca kiralık olarak formasını giydiği Dnipro'ya, 2014 yılında bonservisiyle beraber gitti.
Boyko, Dnipro'nun geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan takımının da kalesini koruyan isimdi.
1.94 boyundaki dev kaleci, Ukrayna'nın hemen hemen tüm alt yaş kategorileri milli takımlarının da formasını terletti.
2014 yılında Ukrayna Milli Takımı formasını da sırtına geçiren Boyko, şimdiye dek 3 kez A milli oldu ve Ukrayna'nın, EURO 2016 kadrosunda da yerini alacak.
O artık bir kartal!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...