Ulusoy kızağa çekildi

Düzenleyen:
Ulusoy kızağa çekildi

SPOR Haberleri

Karşılaşmanın gözlemcisinden 7.4'le "yetersiz ve beklenin altında" notunu alan genç hakem dinlendirelecek

Eskişehir-Fenerbahçe karşılaşmasında verdiği hatalı kararlarla maçın önüne geçen FIFA kokartlı hakem Alper Ulusoy gözlemcisinden ve MHK'dan geçerli not alamadı. Maçta Eskişehirsporlu Sezgin'in elle oynadığı pozisyonda penaltıyı es geçmesi ve rakibinin bileğine basan Mehmet Topal'a kırmızı kart göstermemesi 2 “siyah-beyaz hata” olarak yorumlanan Ulusoy’un gözlemci notu 7.4 oldu. Hakem notlarında 7.4'ün karşılığı "yetersiz ve beklenenin altında" manasına geliyor. 
Müftüoğlu: Dinlendirilecek
MHK da Alper Ulusoy'u en az 4 hafta dinlendirme kararı aldı. 7 Ocak'ta FIFA kokardı takan Alper Ulusoy istikbal vadeden hakemleri arasında gösteriliyordu. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, yaptığı değerlendirmede, "Sezonun en düşük puanını aldı. Dinlendirilecek. Benim anlamadığım seminerden yeni çıkmış, FIFA kokardını yeni takmış bir ismin nasıl böyle hatalar yaptığıdır" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...