Gölge etmeyin

Düzenleyen:
Gölge etmeyin

SPOR Haberleri

Eskişehir karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyen Vitor Pereira, "Kimse verilmeyen penaltımızı konuşmuyor. Algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar" dedi

M.Emin ULUÇ 

Fenerbahçe, tam 5 yıl sonra Eskişehir deplasmanından galibiyetle ayrılırken, hakem Alper Ulusoy'un verdiği kararlarla maçın önüne geçmesi Teknik Direktör Vitor Pereira'yı çileden çıkardı. Baştan sona üstün oynadıkları karşılaşmada galibiyeti hak ettiklerini vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, "Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha anladım" derken, "Sezon başında oyuncularımla kriz yaşadığıma dair haberler çıktı. Şimdi de bir penaltı verildi. Herkes bunu konuşmaya başladı. Ama kimsenin verilmeyen penaltımızı andığı yok. Fenerbahçe üzerinden bir algı operasyonu yürütülüyor" ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertlilerin yaklaşık 1 sene sonra penaltı kullandığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Birçok maçta penaltılarımız verilmedi. Ama bu bizi yolumuzdan döndürmeyecek. Hedefimiz şampiyonluk ve kesinlikle bunu başaracağız" iddiasında bulundu.
Yıldırım'dan kutlama
Başkan Aziz Yıldırım da maçtan sonra teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Es-Es taraftarının küfürlü tepkilerine maruz kalınca maçın ikinci yarısını kapalı alanda izleyen Yıldırım, karşılaşma sonrası oyuncularına, "Çok önemli bir galibiyet aldınız. Hava soğuk, zemin bozuk, rakip sertti. Ancak siz savaştınız ve tüm zorlukları aştınız. Bu tür maçlarda alınacak galibiyetler bizi şampiyonluğa taşıyacak. Gösterdiğiniz mücadele için sizleri kutluyorum" dedi. Teknik Direktör Vitor Pereira'yla da özel olarak görüşen Başkan Yıldırım, "Sana olan güvenimizi boşa çıkarmadın. Takım her gün biraz daha iyiye gidiyor. Bu şekilde devam edin" sözleriyle moral aşıladı. Başkan, Pereira'ya basında yer alan haberleri kafasına takmamasını, yönetim olarak kendisinden son derece memnun olduklarını da söyledi.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...