Fenerbahçe'den Gaziantep'e gitti!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den Gaziantep'e gitti!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Fenerbahçe'den Hakan Çinemre'yi transfer etti. F.Bahçe'den G.Antep'e gitti! Resmi açıklama

Gaziantepspor Kulübü yetkililerinden alınan bilgiye göre, teknik heyetin raporu doğrultusunda 21 yaşındaki genç defans oyuncusu, sezon sonuna kadar kiralandı.

Öte yandan Hakan Çinemre, sosyal paylaşım hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ile sözleşmemi uzatmış bulunmaktayım, sezonun geri kalan kısmı için ligimizin güzide kulübü Gaziantepspor ile anlaştım. Sezon sonu daha hazır gelmek için Gaziantepspor'da terimin son damlasına kadar savaşacağım. Transferimde emeği geçen iki kulüp yöneticilerine teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Gaziantepspor devre arasında şu ana kadar Hakan'ın dışında Hürriyet Gücer, Koray Aslan ve İlhan Parlak'ı kadrosuna kattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...