Kuzeyin oğlu Aslan oluyor

/ Kaynak: Fotomaç
Kuzeyin oğlu Aslan oluyor

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Galatasaray sezon başında kavuşamadığı İzlandalı golcüyü kapmaya çok yakın. Denizli "Tamam" derse satın alma opsiyonuyla kiralanacak

Cimbom devre arasında eksiklerini bir bir gidermeye devam ediyor. Ön liberoya Ryan Donk'u alan Aslan, sağ bek için de Martin Linnes'i transfer etmişti. Norveçli Linnes'ten sonra bir başka Kuzeyli, Florya'ya yakın. Sarı-kırmızılılarda sezon başı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun çok isteyip alamadığı Kolbeinn Sigthorsson, Mustafa Denizl'nin 'olur' vermesi halinde ikinci yarıda parçalı formayı giyecek. Sigthorsson'un Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran Hasan Çolakoğlu, Radyospor'a konuştu. Çolakoğlu "Nantes, Sigthorsson'u satmak istiyor. Yaz döneminde yine istemişlerdi ama oyuncunun ailesi Fransa'yı tercih etmişti. Ama orada mutlu değil. Galatasaray'a gelmek istiyor" dedi. 

Çok iyi top saklıyor 
Galatasaray'ın İzlandalı futbolcuyu transfer şartları da belirlendi. Buna göre sarı-kırmızılılar 25 yaşında, 1.85'lik forveti satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Cimbom, sezonun ikinci yarısında faydalanacağı İzlandalı golcüden memnun kalırsa opsiyonu kullanıp bonservisiyle birlikte kadrosuna katacak. Mustafa Denizli tüm ihtimalleri düşünüp bu transfer için kararını verecek. Sigthorsson'un en önemli özelliği Burak ve Umut'un yapamadığı 'top saklama' görevini başarıyla gerçekleştirmesi.

'Pişmanım' demişti
Kolbeinn Sigthorsson, Türkiye'ye yabancı bir isim değil. İzlandalı futbolcu, Avrupa Şampiyonası'nda 3-0 yenildiğimiz maçta ağlarımıza 1 gol bırakmıştı. Konya'daki mücadele sonrası A Spor'dan Hakan Gündoğar'a konuşan Sigthorsson'a Galatasaray sorulduğunda ise net bir yanıt vermişti "Gelmediğim için pişmanım. Hayatta bazen hatalı kararlar alırsınız. Ben de sezon başında bu hatayı yaptım"

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...