Gökhan formülü

Düzenleyen:
Gökhan formülü

SPOR Haberleri

Bu fırsatı kaçırmak istemeyen siyah-beyazlılar İspanyol kulübüne, "Gökhan'ı size satalım ama sezon sonuna kadar bizde kiralık oynasın" teklifini yaptı

UEFA tarafından transfer yasağı alan Atletico Madrid, Gökhan Töre için girişimlerini hızlandırdı. Yasağın yaz transfer sezonunda başlayacak olması nedeniyle devre arasında elini çabuk tutmaya gayret eden İspanyollar, Beşiktaş'a 17 milyon avroluk teklifini yineledi. Siyah-beyazlılardan bir an önce cevap bekleyen Atletico Madrid'in teklifine henüz net bir cevap vermeyen Beşiktaş düşünmek için süre isterken Gökhan Töre'nin sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kiralık kalması fikrine iki tarafın da sıcak baktığı belirtildi. Lig bitene kadar hiçbir oyuncusunu göndermeme kararı alan siyah-beyazlıların genç yıldız için gelen rekor teklifle kafası karışırken yaşanan gelişmeler West Ham'ı da harekete geçirdi. Sezon başından beri Gökhan Töre'yi almak isteyen Slaven Bilic'in takımı İstanbul'a yeniden bir ekip gönderdi. Devre arasında yıldız oyuncu için 10 milyon avro teklif eden West Ham United'ın bu rakamı 12 milyon avroya yükselttiği ifade edildi.
Yeni hedef Ben Arfa
Bir güne 3 transfer sığdırarak taraftarlarını mest eden Beşiktaş yeni sezon için kollarını şimdiden sıvadı. Sezon başından beri çok sayıda teklif almasına rağmen siyah-beyazlıların bırakmadığı Jose Sosa'nın yerine arayışlara başlayan Beşiktaş'ın gündemine aldığı ilk isim Hatem Ben Arfa oldu. Devre arasında River Plate, Al İttihad gibi takımların 9-10 milyon avroluk tekliflerine rağmen Arjantinli oyuncuya vize vermeyen siyah-beyazlılar sezon sonunda Sosa'yı isteyen takımlarla yeniden masaya oturacak. Ülkesi Arjantin'e dönmek istediğini her fırsatta dile getiren Sosa'nın ayrılmasına kesin gözüyle bakan siyah-beyazlı yönetim oluşacak boşluğu Fransız yıldız Ben Arfa ile dolduracak. Şu anda Fransa'nın Nice takımının formasını giyen 28 yaşındaki orta sahayla gerçekleşen görüşmeden olumlu cevap geldi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ben Arfa'yla önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelinecek.      > Hüseyin EROĞUL

İyi ki doğdun Gökhan
Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Gökhan Töre'nin doğum günü dünkü antrenman öncesi tesislerde kutlandı. Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve takım arkadaşlarının katıldığı kutlamada şampiyonluk dileğinde bulunan 25 yaşındaki oyuncu, "Sezon sonu hep birlikte daha büyük kutlama yapalım" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...