Real Madrid-Neymar flörtü sürüyor

/ Kaynak: Fanatik
Real Madrid-Neymar flörtü sürüyor

SPOR Haberleri  / Fanatik

İspanyollar, yerel radyo istasyonu Onda Cero'da yayınlanan Al Primer Toque programında flaş bir iddia ortaya attı. Real Madrid-Neymar flörtünde konuşulan miktar 190 Milyon Euro'ya çıktı!

Marca'nın haberine göre, La Liga devi Real Madrid, Neymar transferini gerçekleştirmekte kararlı. 

Ballon d'Or'da ilk temas
11 Ocak 2016 gecesi Zürih'te yapılan bir törenle 5. kez Ballon d'Or ödülünü kucaklayan Messi gecenin tek kazananı olmadı. Takım arkadaşı Neymar, menajerliğini yapan babası ile Real Madrid temsilcileriyle ilk temasta bulundu.
İddiaya göre Mor-Beyazlı temsilciler Brezilyalı futbolcuyu transfer etmek istediklerini belirtti.

Real Madrid-Neymar flörtü sürüyor

Taraftarı kazanmak istiyor
Takımın son zamanlardaki kötü gidişatı nedeniyle hayal kırıklığına uğramış ve kızgın taraftarı mutlu etmek isteyen kulüp başkanı Perez, bu olası transferle amacına ulaşacağını düşünüyor. Çoğu kişiye göre Messi ve Ronaldo'dan sonra dünya çapında 2. en iyi oyuncu sıfatını alan genç oyuncunun, performansı ile takıma gereken coşkuyu getirebileceği konuşuluyor.

Real Madrid-Neymar flörtü sürüyor

Neymar yeni Galactico mu?
Daha öncede sansasyonel transferlere de imzasını atmış 'Los Galacticos'un kurucu kulüp başkanı Florentino Perez, Neymar rüyası için 190 milyon euro'yu gözden çıkardı. Sol kanata transfer olması halinde takımdaki dengeleri de değiştirecek olan Neymar, Madrid efsanesi Cristiano Ronaldo'yu, veya kulüp tarihinin en pahalı transferi Gareth Bale'i yerinden edebilir. Perez'e yakın kaynaklar, skandallarıyla gündeme gelen Karim Benzema için de tehlike çanlarının çalabileceğini iddia etti.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...