Robin van Persie takımla birlikte çalıştı!

Robin van Persie takımla birlikte çalıştı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe,Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin takımla birlikte çalışması teknik heyeti sevindirdi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında, 24 Ocak Pazar günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Hollandalı oyuncu Robin van Persie, antrenmanın tamamında, takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Robin van Persie takımla birlikte çalıştı!

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 14.00’te başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Dün akşamki Tuzlaspor maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, koşu, koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Taktik çalışmanın ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.
Ağrıları bulunan Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Ertuğrul Taşkıran, Raul Meireles ve Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Diego Ribas ise özel program dahilinde çalıştı.

Robin van Persie takımla birlikte çalıştı!
Fenerbahçe, Rizespor maçı hazırlıklarını, 23 Ocak Cumartesi günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak bu maçın ardından Takımımız kampa girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...