Formayı unutun

Düzenleyen:
Formayı unutun

SPOR Haberleri

Yedeklerin kupa performansıyla çılgına dönen Vitor Pereira, "Fabiano'nun kurtarışları ve gol dışında her şey kötüydü. Böyle devam ederseniz ancak kulübede oturursunuz" dedi

M.EMİN ULUÇ

Tam 22 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, son 9 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Ancak sarı-lacivertli oyuncuların alt küme takımı Tuzlaspor karşısında sergiledikleri performans Teknik Direktör Vitor Pereira'yı çileden çıkardı. Mücadelede boyunca sinirlerine hakim olmakta zorlanan tecrübeli çalıştırıcı, soyunma odasında patladı. "Koskoca maçta güzel olan iki şey vardı. Fabiano'nun kurtarışları ve gol vuruşu" diyen Pereira, "Bunun dışında her şey kötüydü. Hatta tam anlamıyla berbattı" diyerek tepkisini dile getirdi. Portekizli hoca, "Rakip kim olursa olsun, siz sahada Fenerbahçe'ye yakışır şekilde mücadele etmek zorundasınız. Bir daha asla böyle bir görüntü istemiyorum" uyarısında bulundu.
 Fabiano'yu ayrı tuttu
Sezon başından beri sürekli üzerine koyarak ilerlediklerini dile getiren Vitor Pereira, "Futbolda inişler çıkışlar olabilir. Ama bir takımın, özellikle de Fenerbahçe gibi bir takımın seviyesi bu kadar aşağı düşemez. Maç kaybedebilirsiniz ama kötü oynayamazsınız" diye konuştu. "Hem bireysel hem de takım halinde sizden çok daha iyisini beklerdim" diyen Pereira, "Evet sahadan galip ayrıldık ama sevinemiyorum. Aksine hayal kırıklığı içindeyim. Hepiniz kendinize çeki düzen verin. Aksi takdirde formayı unutun. Bu oyun şekliyle en iyi ihtimalle kulübede oturabilirsiniz" restini çekti. Pereira sadece kaleci Fabiano'yu ayrı tuttu ve yaptığı inanılmaz kurtarışlarla Fenerbahçe'yi ayakta tutan sambacıya teşekkür etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...