Tamamen duygusal

Düzenleyen:
Tamamen duygusal

SPOR Haberleri

Çinlilere 'hayır' diyen Beşiktaş Yönetimi, Bursaspor'un kaptanı Serdar Aziz'in transferinin gerçekleştirilmesi halinde Ersan Gülüm'ü satmaya karar verdi

HÜSEYİN EROĞUL

Çinlilerin Ersan sevdası bitmedi. Tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için siyah-beyazlılarla görüşmelerine devam eden Shangai Shenhua takımının yetkilileri yapılan son görüşmede tekliflerini 6 milyon avrodan 8.5 milyon avroya yükseltti. San Lorenzo'ya kiralanan Pedro Franco'nun yerini Getafe'den transfer edilen Alexis Delgado ile dolduran siyah-beyazlılar, Ersan'ın yerine oyuncu bulmaları halinde transfere onay verebileceklerini Shangai Shenhua temsilcilerine iletti. Yaşanan gelişmelerin ardından Serdar Aziz ismi yeniden gündeme geldi. Şenol Güneş'in sezon başından beri kadrosunda görmek istediği milli oyuncunun transferini görüşmek için Bursaspor'un kongresini bekleyen Beşiktaş, yeni yönetimin iş başına gelmesinin ardından yeniden atağa geçecek.Serdar Aziz'le anlaşılması durumunda Çin'de oynamak isteyen Ersan'ın gidişine onay verilecek.  
Ben Arfa'ya onay
Bu arada siyah-beyazlıların göz hapsinde olan Ben Arfa için Teknik Direktör Şenol Güneş'ten onay çıktı. Nice'te forma giyen tecrübeli futbolcunun oyunu güçlendirecek yapısının olduğunu belirten tecrübeli teknik adamın onayı sonrasında siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde Fransa'da Ben Arfa ile bir araya geleceği belirtildi. Tecrübeli orta sahayı kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, Güneş'in ihtiyaç duyması halinde Nice'le de görüşerek sezon sonuna kadar Ben Arfa'yı kiralayacağı ve lig bitince de yeni mukavele yapma ihtimali olduğu ifade edildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...