Demir sonunda bitti

Düzenleyen:
Demir sonunda bitti

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin kadrosuna katmak için çok uğraştığı Gaziantepsporlu golcünün transferi 2,7 milyon avroya gerçekleşti. 24 yaşındaki yıldız bugün 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak

Trabzonspor uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Muhammet Demir transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncunun kulübüyle 2,7 milyon avro bonservis bedeli karşılığında el sıkışıldı. İstanbul'da son görüşmeleri gerçekleştiren iki takımın kurmayları uzun süren pazarlıkların sonunda transfere noktayı koydu. 24 yaşındaki golcü bugün 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Ayrıca Trabzonspor'a hiç bir zorluk çıkarmayan ve sadece G.Antepsporlu yöneticilerle anlaşılmasını bekleyen Muhammet Demir'in istekli tavrı transferde belirleyici etken oldu. Başarılı futbolcunun kırmızı-siyahlı ekiple 2017 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyordu. 
O bir Trabzonlu
Trabzon'un Araklı ilçesinde doğan 24 yaşındaki başarılı forvet futbola küçük yaşlarda başladı. Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam döneminde Serdar Aziz ve Eren Albayrak ile beraber A takıma dahil edilen futbolculardan oldu. 24 Mayıs 2009 tarihinde Gaziantepspor ile oynanan Süper Lig müsabakasında son 4 dakika oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıkmış oldu. 2011'de G.Antepspor'a transfer olan yıldız oyuncu son iki sezondur takımının en golcü ismi olarak öne çıktı. Özellikle bu sezonun ilk yarısında takımını sırtlayan Muhammet Demir, 18 maçta 7 gol ve 3 asisitlik bir performans sergiledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...