Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş "Yeter" dedi

/ Kaynak: Milliyet
Şenol Güneş "Yeter" dedi

SPOR Haberleri  / Milliyet

Devre arasında Boyko, Delgado ve Aras'ı renklerine bağlayan Beşiktaş Yönetimi, dördüncü transferi rafa kaldırdı.

Ersan Gülüm’ün takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran ve bu nedenle stoper arayışlarını devam ettiren siyah­beyazlılar, Şenol Güneş’in başka transfer istememesi nedeniyle çalışmalarına son verdi.Beşiktaş Yönetimi’nin, transferi yattı denilen Dniprolu Douglas ile hâlâ ilgilendiği, Güneş’in raporu üzerine Ukrayna kulübüne haber gönderildiği ve transfer çalışmalarının bitirildiği bildirildi.

Delgado’da evrak rötarı
Stoper bölgesini Getafe’de oynayan Alexis Delgado ile takviye eden Beşiktaş, İspanyol oyuncuyla henüz resmi sözleşme imzalayamadı. İstanbul’dan, İspanya’ya resmi evrakları gönderen yönetim, Getafe Yönetimi’nin hâlâ imza atmamış olması nedeniyle, bu oyuncunun gelişini önümüzdeki hafta başına bıraktı.
Araya hafta sonunun girmesi ve İspanya’daki resmi işlemlerin uzaması nedeniyle Alexis Delgado’nun pazartesi günü imza atması bekleniyor. Sözleşmenin yapılmasından sonra Delgado’nun da en geç salı günü Türkiye’ye getirileceği bildirildi.

SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...