En masrafsız çözüm Emenike

/ Kaynak: Fotomaç
En masrafsız çözüm Emenike

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Forvet takviyesi yapacak olan sarı-lacivertli yöneticiler, Al Ain'den ayrılan kiralık oyuncuları Emenike'yi tekrar takıma çağırıp bu işi sıfır maliyetle halletmek istiyor

F.Bahçe'de Emenike defteri yeniden açıldı. Forvet takviyesi yapacak olan sarı-lacivertli yöneticilerin, Al Ain'den ayrılan kiralık oyuncuları Emenike'yi tekrar takıma çağırıp bu işi sıfır maliyetle halletmek istedikleri bildirildi. 29 yaşındaki forveti daha önce Pereira'ya önerip ret yanıtı alan idarecilerin, Portekizli hoca ile bir görüşme daha yaparak "Forvette iyi bir alternatif olabilir. Van Persie ya da Fernandao sakatlanırsa onu rahatlıkla oynatabilirsin. Sezon sonunda zaten dönecek. Laubali tavırlarını düzeltti" dedikleri öğrenildi. 

Son çare olarak görülüyor 
Van Persie'nin çok sık sakatlanması ile elde sadece Fernandao'nun kalmasını istemeyen yöneticilerin Emenike'yi bu nedenle ayrıca son çare olarak gördüğü bildirildi. Şu an İngiltere'de tatilde olan Nijeryalı oyuncunun hemen geri dönmek için can attığı ve sarılacivertli kulüpten haber beklediği de gelen haberler arasında.

İlginç paylaşım 
Slaven Bilic'in takımı West Ham'ın da talip olduğu Emenike, transferi ile ilgili sosyal medyadan ilginç bir sinyal verdi. Diafra Sakho ve Andy Carrol'un sakatlığı sonrası ismi gündeme gelen Senegalli forvet instagram hesabından Londra ekibinin efsane tribün filmi yeşil-sokak holiganlarından bir fotoğraf paylaştı.

En masrafsız çözüm Emenike

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...