Töre Madrid'de

/ Kaynak: Fotomaç
Töre Madrid'de

SPOR Haberleri  / Fotomaç

FIFA'nın 2 dönem transfer yasağı koyacağı A. Madrid'in, Gökhan Töre için 15 milyon euro karşılığında anlaştığını, Töre'nin sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kiralık oynayacağını yazdı

Ara transfe döneminde kadrosunu üç yeni oyuncuyla güçlendiren siyah-beyazlıların, Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Gökhan Töre için Atletico Madrid'le anlaştığı iddia edildi. İspanyol medyası, FIFA'nın iki dönem transfer yasağı koyacağını açıkladığı Atletico Madrid'in yaz döneminde planladığı transferi şimdiden yapma kararı alması üzerine, Beşiktaş'tan Gökhan Töre'yi bitirme noktasına getirdiğini yazdı. 23 yaşındaki Gökhan için Beşiktaş'la 15 milyon euro bonservis bedelinde anlaşma sağlayan Atletico'nun kısa süre içinde transferi resmiyete dökeceği belirtiliyor. 

Aras geldi, Gökhan gitti 
EĞER itiraz süreci olumlu sonuçlanmazsa 2017 yazına kadar transfer yapamayacak olan İspanyol devinin bu sebeple Beşiktaş'ın taleplerini yerine getirdiği belirtildi. Buna göre Gökhan Töre sezon sonuna kadar kiralık olarak siyah-beyazlı takımda görev yapacak, önümüzdeki sezon İspanyol ekibinde forma giyecek. Böylece Töre hem yarım sezon Beşiktaş'ta oynayacak, hem de takımına 15 milyon euro bonservis kazandıracak. Siyah-beyazlıların sağ kanatta, Gökhan'ın bölgesinde forma giyen Aras Özbiliz'in transferini kısa süre içinde bitirmesinde, bu transferin pay sahibi olduğu iddia edildi.

Gökhan'dan açıklama 
İspanya'dan gelen iddialar üzerine Gökhan Töre, twitter'dan bir açıklama yayınlayıp şu ifadeleri kullandı: "Son günlerde benimle ilgisi olmayan ama transferim hakkında yorum yapan menajerler ve yazılan haberlere değinmek istiyorum. Beşiktaş Kulübü ve menajerlerim Ali Pektaş ve Nassim Touihri'nin verdiği resmi bilgiler haricinde hiçbir habere itibar edilmemelidir. Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım."

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...