Boş laf! Kimseyi satmam

Boş laf! Kimseyi satmam

SPOR Haberleri

UEFA'nın mektubu sonrası Sneijder ve Muslera'nın satılacağı, belli bir gelir elde edileceği söyleniyor. Benim için burada önemli olan hocam Mustafa Denizli'nin raporu.

O bize Galatasaray'a faydalı olmayacak bir oyuncu varsa söyler ancak o zaman satarız. Şu anda futbolcu satmak gibi bir düşüncemiz yok. Hele ki Sneijder ve Muslera ile ilgili hiç yok. Sneijder, Muslera satılacak diyorlar. Bunlar boş laf. 

Denizli ve oyuncular profesyonel 
"Şu an itibariyle Avrupa Kupaları'ndan men edilme gibi bir durumumuz yok. Bu sezon Avrupa'da yolumuza halen devam ediyoruz. Mustafa Hocam da futbolcular da çok profesyonel insanlar. UEFA'dan etkilenecek durumları yok. Aslanlar gibi çıkıp görevlerini yapacaklar. Lig sonunda kim şampiyon olacak göreceğiz."

MELO ISRARLA GİTMEK İSTEDİ
"Hamza Hamzaoğlu, Melo'yu takımda istemiyordu. Ama Hamza Hamzaoğlu istemediği için satmadım. Melo bana gelip 'Burada misyonumu doldurdum, ayrılmak istiyorum' dedi. Hamza istese belki Melo'yu kalması için ikna edebilirdim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...