Adrian'dan büyük müjde

Adrian'dan büyük müjde

SPOR Haberleri

CAS, Adrian'ın parasını vermeyen Al Nassr'ı Trabzonspor'a 1.8 milyon euro ödemeye mahkum etti

Trabzonspor kulübü üç sewzon önce Al Nassr kulübüne sattığı Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski'nin transferinden kaynaklanan alacağını tahsil etmeye hak kazandı. Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili olarak KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski'nin, Al Nassr kulübüne transferinden kaynaklanan, taksit ödemesi ve cezai şart konularındaki uyuşmazlıkla ilgili olarak FIFA'nın, şirketimiz lehine vermiş olduğu karar CAS tarafından da onanmıştır. 

2014 yılında satılmıştı 
İlgili karar gereği bugün itibariyle toplam 1 milyon 800 bin euro tutarında olan alacağımızın tahsili hususunda gerekli işlemlere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. Bordo-mavili kulüp 12 Haziran 2014 tarihinde Polonyalı futbolcuyu 3 milyon 250 bin euro'ya Al Nassr'a satmış ancak tahsilatları yapamadığı için FIFA'ya başvurmuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...