Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rekora 6 kaldı

/ Kaynak: Fotomaç
Rekora 6 kaldı

SPOR Haberleri  / Fotomaç

22 maçtır bileği bükülmeyen Vitor Pereira, 6 maç daha kaybetmezse Aykut Kocaman'ın 2010-11 sezonundaki 27 maç üst üste yenilmeme rekorunu kıracak

Fenerbahçe'de sistemini artık iyice oturtan teknik direktör Vitor Pereira, 'yenilmez armada' bir takım olma yolunda ilerliyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 9 karşılaşmasını kazanırken, 22 resmi maçtır yenilgi yüzü görmedi. Ligde (maç fazlasıyla) ve kupada lider olan Kanarya, UEFA'da da grubundan çıkarak 2. tura yükseldi. 

4 aydır namağlup 
Son mağlubiyetini 27 Eylül 2015'te ligde 3-2'lik skorla Beşiktaş karşısında alan Portekizli çalıştırıcı, gözünü şimdi 3 puanlı dönemdeki Aykut Kocaman'ın rekoruna dikti. Fenerbahçe, 2010-11 sezonunda Kocaman ile Ocak 2010- Kasım 2011 tarihleri arasında 27 maç üst üste kaybetmemişti. Pereira, 5 maç daha kaybetmezse Kocaman'ın rekorunu egale edecek. 6 maç mağlup olmazsa rekorun yeni sahibi olacak.

İşte son 6 engel
Sarı-lacivertli ekibin oynayacağı 6 maç sırasıyla ligde iç sahada Ç. Rizespor, Türkiye Kupası'nda deplasmanda Antalyaspor, ligde deplasmanda yine Antalyaspor, içerde Kasımpaşa, Avrupa Ligi'nde L. Moskova ve ligde Bursa'da Bursaspor'a karşı olacak.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...