Muhammet Demir Trabzonspor'da! İşte ilk sözleri...

Muhammet Demir Trabzonspor'da! İşte ilk sözleri...

SPOR Haberleri

Bordo-Mavililer, transferi için uzun süredir uğraş verdikleri golcü oyuncu ve kulübü Gaziantep'le anlaşmaya vardı.

Bonservisi için 3 milyon Euro ödenecek olan Muhammet Demir'le 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Bordo Mavili kulüp ayrıca Güray Vural'ı da kadroya katmak için yoğun çaba harcıyor. Transferin bitme noktasına geldiği öğrenildi.

Ligin ikinci yarısına daha umutlu bakan Trabzonspor, sonunda golcüsüne kavuştu. Gaziantepspor’un golcüsü Muhammet Demir’i kadroya katmak için uzun zamandır uğraş veren Başkan Muharrem Usta ve kurmayları, dün mutlu sona ulaştı.
Gaziantepspor ile 3 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşan Usta, kulübünün izniyle Muhammet’i dün İstanbul’a çağırdı. Yapılan görüşmeler sonrası golcü oyuncuyla anlaşmaya varıldı. Golcü futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirlendi. 
Gün boyu bu konuda sıcak saatler yaşanırken, Trabzonspor Kulübü, transferde mutlu sona ulaşıldığını gece geç saatlerde Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı, “Profesyonel futbolcu Muhammet Demir’in
kulübümüze transferi konusunda, Gaziantepspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır” dedi. 
Bu arada Gaziantepspor ise transferi resmi Twitter hesabından duyurdu. Burada paylaşılan mesajda, “Güle güle Muhammet Demir; Bugüne kadar vermiş olduğun emeklerden dolayı teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz” denildi.

Muhammet Demir Trabzonspor'da! İşte ilk sözleri...

Muhammet, Trabzon'a geldi
Trabzonspor'un yeni transferi Muhammet Demir, gece saatlerinde şehre iniş yaptı. Havaalanında basın mensuplarına demeç veren golcü futbolcu, "Yoldan geldim, yorgun geldim. Yarın daha sağlıklı bir demeç verme şansım olur. Mutluyum" diye konuştu.

Sıra Güray vural’a geldi
Bu transferle forvet sorununu çözen Trabzon’da şimdi gözler Akhisar Belediyeli Güray Vural’a çevrildi. 
Bordo-Mavililer, Güray için Ege temsilcisine Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ’ı önermiş, görüşmeler bu iki oyuncunun Trabzon’dan aldığı yüksek ücretler nedeniyle kesintiye uğramıştı. Soner ve Alper’in Akhisar’a gitmeyi kabul ettikleri ve bir-iki gün içinde Güray’ın da kadroya katılacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...