Cimbom Ankara'da darbe üstüne darbe yedi!

Düzenleyen:
Cimbom Ankara'da darbe üstüne darbe yedi!

SPOR Haberleri

Semih Kaya ve Jason Denayer sakatlandı, Hakan Balta cezalı duruma düştü

G.Saray dün Osmanlıspor önünde mağlubiyetin yanı sıra sakatlık darbeleri de yedi. Sarı-kırmızılı takımın defansında kriz baş gösterdi. Müsabakaya ilk 11’de başlayan Semih Kaya, 9. dakikada sakatlandı. Takım doktorları, sahaya girip sarı-kırmızılı futbolcunun tedavisine başlarken, 24 yaşındaki oyuncunun yanına gelen Wesley Sneijder, teknik heyete değişiklik işareti yaptı. Yerini Carole'e bırakan Semih, belinden kasığına vuran bir ağrı hissetti. Belinde kronik bir rahatsızlığı bulunan milli futbolcunun durumu hafta içi yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacak.

Tek teselli Chedjou
Aslan'da aksilikler bununla bitmedi. Bir diğer defans oyuncusu Jason Denayer de ikinci yarının başında sakatlandı. 55. dakikada yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Belçikalı futbolcunun yerine Bilal Kısa girdi. Arka adalesinde rahatsızlık yaşayan Denayer'in ise riske edilmemek için çıkarıldığı belirtildi. Belçikalı stoperin durumu da kontrol sonrası belli olacak. Kritik karşılaşmanın 78. dakikasında Galatasaray'ın deneyimli ismi Hakan Balta, sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Sarı-kırmızılı defans oyuncusu, ligdeki Torku Konya maçında sahadaki yerini alamayacak. Cimbom'un tek tesellisi cezalı olduğu için Osmanlı maçına çıkamayan Aurelien Chedjou'nin bu karşılaşmada oynayabilecek olması. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...