Osmanlıspor'a yenilen Galatasaray zirve yolunda büyük yara aldı

Düzenleyen:
Osmanlıspor'a yenilen Galatasaray zirve yolunda büyük yara aldı

SPOR Haberleri

Aminu Umar (2) ve Musa Çağıran Cimbom'a ağır bir darbe indirdi. Aslan ligin 19. haftasında Beşiktaş ve F.Bahçe'nin eksik maçlarını kazanmaları halinde 14 puan geriye düşecek

MURAD TAMER - Süper Lig’in ikinci yarısına 17'de 17 parolasıyla çıkan G.Saray, Osmanlıspor deplasmanında ummadığı bir yenilgi alarak, şampiyonluğa havlu attı. Ankara'da -5 derecede oynanan maçtaki hareketli, tempolu, bol pozisyonlu oyun futbolseverlere ilaç gibi geldi. Henüz maçın başında Semih Kaya'nın sakatlanarak oyundan çıkması G.Saray'ın dengesini bozdu. Osmanlıspor'un golü Sneijder'in şutunun direkte patlamasının ardından geldi. Muslera'nın hatalı çıkışını affetmeyen Umar 20'de fileleri havalandırdı: 1-0. Bu golden 10 dakika sonra Sinan Gümüş'ün kazandığı topla buluşan Burak Yılmaz ceza sahası dışından kalecinin uzanamayacağı köşeye vurdu: 1-1. Maçın temposu baş döndürücüydü. Son haftaların formda ismi Sinan Gümüş'ün 43'te getirdiği topu ceza sahası içinde önünde bulan Sneijder ağları sarstı: 2-1. Geriye düştüğü maçta çabuk öne geçen G.Saray sevinmeye fırsat bulamadan golü kalesinde gördü. Golün santrasında Hakan Balta-Muslera anlaşmazlığında cezayı kesen yine Umar oldu: 2-2.

Yine sakatlık kâbusu
İkinci yarıda heyecan kaldığı yerden devam etti. Osmanlıspor'un kullandığı kornerde Musa'nın kafası direkte patladı. Dönen topa vuran Rusescu'nun şutu Muslera'dan sekti. Müthiş karambol Musa'nın ağlara giden vuruşuyla son buldu: 3-2. Bir kez daha geriye düşen Aslan'ın yakasını sakatlıklar bırakmıyordu. Semih'ten sonra Denayer de sakatlanınca Teknik Direktör Mustafa Denizli stopere Donk'u çekip, Bilal'i orta sahaya sürdü. Bu dakikadan sonra her iki takım da karşılıklı ataklar geliştirse de gol atma başarısını gösteremedi. Böylece Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında sadece üç puan değil, şampiyonluğu da bırakmış oldu.

RYAN DONK: Böyle fark kapanmaz
Galatasaray'ın yeni transferi Ryan Donk, Osmanlıspor maçından sonra "Olmaması gereken bir skordu. Rakibimiz şanslıydı, yaptığımız hataları cezalandırdılar. Gerçekten çok üzgünüz" derken, "Bugün rakipten çok hakemle uğraştık, bizim aleyhimize yanlış kararlar verdi" ifadelerini kullandı. Donk, "Bizim şu an yapmamız gereken oynayacağımız maçları kazanmak. Fakat bu kadar bireysel hata yaparsak aradaki puan farkını kapatamayız" itirafında bulundu. 
Osmanlıspor'a yenilen Galatasaray zirve yolunda büyük yara aldı
VURUR YÜZE İFADESİ...
Wesley Sneijder dün G.Saray'ın en iyilerindendi. Hollandalı futbolcu puan için didindi durdu, golünü attı, bir vuruşu direkten döndü. Yıldız oyuncunun maç sonundaki yüz ifadesi G.Saray'ın şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu attığını anlatır gibiydi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...