Kartal mahsur kaldı

Kartal mahsur kaldı

SPOR Haberleri

Kafileyi İstanbul'a getirecek olan uçak havalanamadığı için siyah-beyazlılar şehirden ayrılamadı. Hava şartları düzelmezse Beşiktaş, bugünü de Trabzon'da geçirecek

Mersin İdmayurdu maçından sonra Trabzonspor mücadelesi de olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Kara Kartal, bir talihsizlik daha yaşadı ve kentte mahsur kaldı. Şehire uçuşlar iptal edildiği için Beşiktaş'ı maç sonrası alması gereken uçak, Trabzon'a havalanamadı. Görüş mesafesinin müsait olmaması nedeniyle alternatif havalimanlarını gözden geçiren yetkililer, çare üretemedi. Ordu-Giresun havalimanı ile Erzurum ve Samsun'daki havaalanlarının da uçuşlara izin vermemesi nedeniyle siyah-beyazlı takım Trabzon'da mahsur kaldı. Hava şartlarının müsait olmayacağı için kafilenin muhtemelen bugünü de Trabzon'da geçireceği öğrenildi. 

Stat müdürü de açıkladı 
Alınan erteme kararı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunana Beşiktaş Stat Müdürü Turgut Akan da "Hakemler ve federasyon temsilcileri değerlendirme yaptılar. Federasyon talimatı gereğince maç ileri bir tarihe ertelendi. Uçağımız gelmediği için de bu akşam (dün) buradayız" ifadelerini kullandı.

Otelde ter idmanı yaptılar
Trabzonspor sınavı da ertelenen siyah-beyazlı takım, geceyi Trabzon'da bir otelde geçirse de teknik direktör Şenol Güneş, çalışmayı bırakmadı. Tecrübeli teknik adam, takımın kamp yaptığı otelde antrenman yaptırdı. Siyah-beyazlı futbolcular ter idmanı yaparak günü tamamladı. Kafilenin bugünkü programı, hava şartlarına bağlı olarak değişecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...