Avrupa transfer borsası karıştı

/ Kaynak: Fanatik
Avrupa transfer borsası karıştı

SPOR Haberleri  / Fanatik

İngiliz Premier Lig'in köklü takımlarından Manchester United ve İspanyol devi Real Madrid'in yapacağı konuşulan transferler ile Avrupa borsası karıştı.

United'ın Rodriguez rüyası

Manchester United, 2014 Dünya Kupası'ndan sonra Monaco'dan 63 milyon pound (270.27 milyon TL) karşılığında Real Madrid'e transfer olan James Rodriguez'i Premier Lig'e getirmeye kararlı. Gelecek yaz takımdan ayrılacağı yolunda söylentiler çıkan Kolombiyalı futbolcu için Sarı-Kırmızılılar'ın astronomik bir teklif sunacağı konuşuluyor.
Hatırlanacağı üzere 2014 yılında Manchester ekibi, La Liga devi Real Madrid'e Angel di Maria için 60 milyon poundu (257.4 milyon TL) gözden çıkarmıştı. Kırmızı Şeytanlar aynı zamanda Rodriguez'in takım arkadaşı Gareth Bale için de teklifte bulunmak istemiş, ancak İspanyol takım Gallili yıldız oyuncunun satılmayacağını açıklamıştı.

Perez'in listesi
Öte yandan Real Madrid'de önümüzdeki transfer döneminde birçok Premier Lig oyuncusunu transfer etmek istiyor. Eğer mor beyazlılar 2014 senesinde transfer yasağı alan rakibi Barcelona gibi cezalarını ertelemeyi başarabilirse takıma bir çok yeni yabancı oyuncu katılacak.
Perez'in transfer listesinde geçtiğimiz yaz transferi tamamlanamayan De Gea en üst sırada bulunuyor. Ekip, Manchester United forması giyen İspanyol kaleci ile prensipte anlaşılmış ama teknik aksaklıklardan ötürü transfer gerçekleşmemişti. Genç kalecinin takımında kalmaktan memnun olduğu ve uzun süre boyunca United forması giymek istediği kaydedilmişti.

Hedef yeni Los Galacticos
Listede Bayern Münih forması giyen rekortmen isim Robert Lewandowski'de var. Polonyalı futbolcu'yu, Real Madrid'in yanı sıra Fransa'nın başkent ekibi PSG'de yakınen takip ediyor. Ligue 1'in gol kralı ismi Zlatan Ibrahimovic'in takıma yakın kaynaklarca transfer döneminde Parizyenlerden ayrılacağı haberinin alınmasıyla kolları sıvayan Kırmızı Maviler, rekor bir teklifle Bavyera ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Forvet hattında güçlenmek isteyen Mor-Beyazlılar, Çin sermayesiyle büyüyen Manchester City ile Arjantinli orta saha oyuncusu Sergio Agüero için masaya oturmak istiyor. 2011 yılında Atletico Madrid'den 38 milyon euro (123.12 milyon TL) karşılığında Premier Lig'e transfer olan ve City formasıyla çıktığı 135 maçta 88 golü bulunan Agüero'nun, takımıyla sözleşmesi 2019'da sona erecek. 
Serie A'dan da transfer gerçekleştirmek isteyen La Liga devi, Juventus'un Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba içinde teklif sunacak.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...