Liderliğimiz ertelendi!

Liderliğimiz ertelendi!

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı yönetici Albayrak, "2 maç oynadığımızda yine lideriz. Kaybettiğimiz bir şey yok. Hiçbir şekilde bunu dert etmeyiz" dedi. Erteleme maçlarını 3 ve 18 Şubat’ta oynamak istediklerini belirten Metin Albayrak, transfer defterini de artık kapattıklarını ifade etti

Beşiktaş'ta, Mersin maçının ardından Trabzon derbisinin de kar nedeniyle ertelenmesiyle ilgili konuşan basın sözcüsü Metin Albayrak, "Değişen bir şey yok, iki maç sonra yeniden lideriz" açıklamasını yaptı. Ertelenen iki maçlarının ardından F.Bahçe'nin 5 puan farkla liderliğe yükselmesi ve bunun takımda bir sıkıntıya neden olup olmayacağıyla ilgili soruya Albayrak, "Bu gayet normal bir şey. İki maç oynamadık, ertelenen bu maçlarımızı oynadığımızda yeniden liderlik koltuğuna oturacağız. Kaybettiğimiz bir şey yok. Hiçbir şekilde bunu dert etmiyoruz. Bunu yönetecek yönetim kurulu, hoca ve futbolculara sahibiz" ifadesini kullandı. 

Almak da satmak da yok 
Maçların ne zaman oynanacağı konusunda karar merciinin TFF olduğunu kaydeden Albayrak şöyle devam etti: "Lig ve kupada üst üste maçlar oynayacağız. Hocamızla birlikte hangi tarihlerin daha uygun olacağını TFF'ye bildireceğiz. Son karar tabii ki TFF'nin. Ancak biz maçlarımızı 3 ve 18 Şubat tarihlerinde oynamak istiyoruz." Transfer konusunda da açık kapı bırakmayan Albayrak, "Artık ne alma, ne de satma anlamında transfer defterini kapattık. Ersan da dahil sezon sonuna kadar herhangi bir transfer düşüncesi ve tasarrufumuz yok. Kendisi de istemiyor artık. Devre arasında bir futbolcumuzu kesinlikle satmayacağız" diye konuştu.

Biz nereye, kar oraya
Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, "Nereye gitsek, kar peşimizi bırakmıyor" dedi ve şöyle devam etti: "Karla başladık, karla buraya geldik. Şenol hoca ile Ahmet Nur Çebi başkan Trabzonlu. 'Bu yaşımıza geldik böyle kar görmedik' dediler" diyerek bu yaşananlar için "Hayırlısı olsun" yorumunu yaptı.

Tavla partisi yapıyoruz
Takımın antrenmanlara devam ettiğini kaydeden Albayrak, "Boş durmuyorlar, hocamız antrenmanları yaptırıyor. Oyuncularımızın moralleri yerinde. Bizim elimizde olan bir şey değil. Herkes çok mutlu. Burada tavla partileri yapıyoruz" ifadeleriyle takımın moralinin yüksek olduğunu vurguladı.

TFF'ye emsal olsun
Türkiye'deki statların her anlamda en üst düzeyde olması gerektiğini belirten Metin Albayrak, "Mersin maçı 2 saat evvel oynatılabilirdi. Trabzonspor maçını da cumartesi oynayabilirdik. Bunlar artık günümüzde ön görülebilir. İnşallah bunlar TFF'ye emsal olur ve daha dikkatli olurlar" diye konuştu.

Boyko ve Aras oynayabilir
Siyah-beyazlı ekibin yöneticisi Metin Albayrak, yaşanan bu ertelemelerin ardından yeni transferinin durumlarıyla ilgili de bir açıklamada bulundu. Albayrak, "TFF'nin talimatlarına göre tescilli olan oyuncular oynayabilir. Bu nedenle Denys Boyko ve Aras Özbiliz erteleme maçlarında oynayabilir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...