'Fenerbahçe stadındaki havayı merak ediyorum'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Fenerbahçe stadındaki havayı merak ediyorum'

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki derbide yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Mario Gomez, bu maçın kendisi için ayrı bir deneyim oyacağını söyledi.

Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Mario Gomez, Almanya'nın Bild am Sonntag gazetesine verdiği röportajda, kulüpte ve şehirde her şeyin Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasına odaklandığını belirterek, bu düellodan şampiyonluk mücadelesi için gerçek bir işaretin çıkabileceğini kaydetti.

Bu maçı sabırsızlıkla beklediğini ifade eden 30 yaşındaki golcü oyuncu, Türkiye’de güvenlik gerekçeleriyle derbileri rakip takım taraftarlarının statta izlemesine izin verilmediğini aktarırken, "Fenerbahçe'nin stadındaki havayı merak ediyorum. Orada şimdiye kadar oynamadım. Bu benim için yeni bir şey” ifadelerini kullandı.

"Türkiye’de şampiyon kim olur?" sorusuna, "Beşiktaş" yanıtını veren Alman futbolcu, Avrupa Şampiyonası'nda ise Almanya'nın mutlu sona ulaşacağına inandığını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...