Hala lideriz

Düzenleyen:
Hala lideriz

SPOR Haberleri

F.Bahçe karşısında sadece bir maç kaybettiklerini söyleyen tecrübeli hoca, "Eksik maçımızı kazanıp liderliği alacağız ve şampiyon olacağız" dedi

Ligde 'final' niteliği taşıyan derbide Fenerbahçe'ye diş geçiremeyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, iddialarından bir şey kaybetmediklerini söyledi. Derbinin her iki takım için de çok önemli olduğunu ancak her şey anlamına gelmediğini söyleyen Güneş, "Öncelikle üzgünüz. İyi bir takımız, lider geldik, lider dönemliydik. Rakip kendi sahasının avantajını kullanmak istedi ama oyunun başında faul mü, değil mi tartışılacak pozisyon sonrasında golü yedik. Arkasından Volkan'ın golü avantajı Fenerbahçe'ye geçirdi. Oyunda gitmeler gelmeler oldu. İki tarafın da pozisyonları vardı. İkinci yarı başında oyun hakimiyeti ve pozisyon üstünlüğümüz vardı. Goller gelmeyince rakibin direnci arttı" diye konuştu. 
Sadece avantaj kaybettik
İkinci yarıda daha baskılı oynadıklarını ancak beraberlik golünü bulamadıklarını ifade eden Şenol Hoca, "Daha iyi olduğumuz dakikalarda golü bulmak için bastırdığımız sırada beklenmedik bir şekilde ikinci golü kalemizde gördük. Bu haftalık kaybettik ancak bizim bir maçımız eksik ve onu kazanıp liderliği yeniden alacağız ve şampiyon olacağız. Buna sonuna kadar inanıyorum" ifadelerini kullandı. Bugüne kadar emek vererek geldiklerini ve bir maç kaybetmekle bunları bir kenara atamayacaklarını söyleyen Güneş, "Yarından itibaren yeniden ayağa kalkıp maçlarımızı kazanmak için kendimizi hazırlayacağız. Bu maçta şampiyonluğu değil sadece avantajımızı kaybettik. Kalan haftalarda çok daha dikkatli olacağız" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...