Elbet geri döneceğim

Düzenleyen:
Elbet geri döneceğim

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın UEFA'dan aldığı ceza sonrası açıklamalar yapan Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, "Artık hiç vakit kaybetmeden gelin hep beraber birlik olalım, Galatasaray'ı beraber nasıl bir yerlere götüreceğimizin planlarını yapalım" diye konuştu.

Galatasaray'ın UEFA'dan aldığı ceza sonrası açıklamalar yapan Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, "Artık hiç vakit kaybetmeden gelin hep beraber birlik olalım, Galatasaray'ı beraber nasıl bir yerlere götüreceğimizin planlarını yapalım" diye konuştu. Yönetimlerin 2-3 yıl kalması gerektiğini savunan Albayrak, "Şirketimizi nasıl idare ediyorsak orayı da o şekilde idare etmemiz lazım. Biz geçen yıl geldiğimizde çok büyük hatalarla karşılaştık. Geçmişten kimseyi suçlamak istemiyorum ama bir Eboue gibi futbolcu tribüne gönderilmiş, senede 2 milyon 400 bin avro para aldı. Onun gibi daha bir sürü futbolcular vardı ama biz geldik bir çok futbolcuyu göndererek aşağı yukarı 5 milyon avronun üzerinde bir tasarruf ettik" diye konuştu. Taraftara da birlik çağrısı yapan Albayrak, "Bir gün mutlaka döneceğim. Döndüğümüz zaman hep beraber bütün camianın desteğini alıp bir oluşum yaparak Galatasaray'ı eski haline döndürmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...