Galatasaray'da şok! Muslera gidiyor

Düzenleyen:
Galatasaray'da şok! Muslera gidiyor

SPOR Haberleri

Mali dar boğazın yaşandığı Galatasaray'da, takımın başarılı kalecisi Muslera'nın gönderileceği iddia edildi.

Son 4 sezonda gelen 3 şampiyonluktaki en büyük pay sahiplerinden Fernando Muslera ile kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in yol ayrımında olduğu iddia edildi.

Vatan gazetesinin haberine göre; Fatih Terim döneminde kulübeye gelen ve takımın her dönemde neşe kaynağı olan Brezilyalı çalıştırıcının sezon sonunda bitecek olan kontratını yenilemeyi düşünmediği ve yönetimin de bu konuda ciddi bir yaklaşımının olmadığı öğrenildi.

MUSLERA, 5 SEZON SONRA AYRILIMAYI PLANLIYOR
Taffarel'in bu planının yanı sıra Fernando Muslera da yakın çevresine artık ayrılmayı düşündüğünü ilettiği de ortaya çıktı. Uruguaylı file bekçisinin sarı-kırmızılılardaki 5. sezonunu geride bırakacağının da altını çizerek yaptığı konuşmalarda ilk geldiği dönemdeki hedeflerle şimdi içinde bulundukları durumun tamamen birbirinin zıttı olduğunu vurguladığı ve ayrıca yabancı bir oyuncunun 5 sezon bir kulüpte oynamasının da kariyerinde büyük bir zaman olduğunu da paylaştığı öğrenildi.

BONSERVİSİ PARA KAZANDIRACAK
Muslera'nın, kontratı devam etmesi sebebiyle yüksek bir bonservis bedeli ile yapacağı transferde kulübün de mali olarak zor günler geçirdiği dönemde kasasına para girmesinin de Uruguaylı kalecinin istekleri arasında.

Taffarel'in ayrılık planları yapması sonrasında Muslera’nın da bunu istediği, en büyük sorunun hedeflerin küçülmesinin olduğu konuşulurken hem Muslera hem de Taffarel, G.Saray’daki misyonlarını tamamladıkları düşüncesinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...