Sneijder: Kulüpte kaos var

Sneijder: Kulüpte kaos var

SPOR Haberleri

Hollanda basınına G.Saray'ın durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder, "Burada tam bir kaos var. Oyunumuz gerçekten çok kötü. Son zamanlarda ben de iyi oynamadım" dedi

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda gazetesi Algemeen Dagblad'a samimi açıklamalar yaptı. 31 yaşındaki Hollandalı, "Burada tam bir kaos var. Oyunumuz, sonuçlar, gerçekten çok kötü. Son zamanlarda ben de iyi oynamadım. Bu tam anlamıyla sinir bozucu. Bunun da oyunuma yansıdığını düşünüyorum. Ne olursa olsun, burada kalmak istiyorum. Burada taraftarlarla, kulüple bir birliktelik oluşturdum ve bu benim için çok değerli. Burada mutluyum, işleri tekrar yoluna koymak için çok şey yapmamız gerek. Bunu herkesin anladığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Sneijder ayrıca, "Kariyeriniz her zaman doğru tercihler yapmakla ilgilidir. Hollanda'ya dönmeyi şimdilik geleceğimde görmüyorum. Cocu ve Rijkaard dönerek iyi işler yaptılar ama yakın zamandaki örnekler daha az başarılı oldu" şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...