Mehmet Topal kalıcı

Düzenleyen:
Mehmet Topal kalıcı

SPOR Haberleri

Sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen Mehmet Topal, Fenerbahçe'den gitmek gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması bir yana yüksek formuyla da transferin gözdesi olan tecrübeli oyuncu, önceki gün takım arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlarken, "Uzun yıllar daha bu formayı istiyorum. İnşallah nice doğum günlerimi daha birlikte kutlarız" dedi. Mehmet Topal, takımın performansıyla ilgili olarak ise, "Üç kulvarda da mücadele ediyoruz. Bu bile başlı başına bir motivasyon" derken, Beşiktaş derbisi için, " Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Güzel bir oyun, güzel bir galibiyet oldu" yorumunu yaptı. Topal, sakatlığıyla ilgili olarak da, "Ağrılarım var ama herhalde oynarım. Şimdi fedakârlık zamanı" değerlendirmesinde bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...