Üzerimden yük kalktı

Düzenleyen:
Üzerimden yük kalktı

SPOR Haberleri

Barcelona forması ile ilk golünü önceki gece Rayo Vallecano'ya atan milli futbolcu Arda Turan, "Gol atınca ister istemez insana bir hafifleme geliyor" dedi.

Barcelona'nın 5-1 kazındığı maçta takımının son golünü atan Arda, "Umarım daha niceleri gelir. Etrafımızdaki insanlar bir an önce goller, asistler gelsin istiyorlar ama burada başka bir oyun oynanıyor. Barcelona'nın başka bir sistemi var. Yavaş yavaş alışıyorum ve bunun da keyfini çıkarıyorum. Her şey çok güzel olacak.  Gol atınca üzerimden büyük bir yük kalktı" diye konuştu.
Arda, 35 maçtır yenilmeyen Barcelona'nın 27 yıl sonra Real Madrid'in rekorunu kırmasıyla ilgili olarak da "Bir rekorun parçası olduğum için mutluyum" dedi. Arda Turan, UEFA'nın Galatasaray'a verdiği bir yıl men cezasıyla ilgili olarak ise "Galatasaray taraftarı olarak üzgünüm. Umarım kulübümüz daha iyi yönetilir. Galatasaray kültür, örf ve adet kulübüdür. Sonuçlardan önce ilk bunlara dikkat edilmelidir. Galatasaray bir Avrupa takımıdır. Hedefi de Avrupa'daki takımları yenmektir. Umarın bundan sonra buna göre hareket edilir" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...