Takımda kaos var

Düzenleyen:
Takımda kaos var

SPOR Haberleri

Hollanda basınına UEFA'dan gelen cezayı ve takımın kötü gidişini değerlendiren yıldız futbolcu, "Gelinen nokta tamamen hayal kırıklığı. Denizli'ye saygı duyuyorum ama onun döneminde iyi oynamadık" dedi

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, Hollanda'nın Algemeen Dagblad gazetesine geleceği ve takımın durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Takımda şu an kaos havasının hakim olduğunu belirten Sneijder, "Oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlar gerçekten çok kötü. Son maçlarda ben de iyi oynamıyorum. Tamamen hayal kırıklığı havası hakim. Bu durum sahadaki performansıma da yansıyor ve maçları izleyenler eminim ki bunu görebiliyordur" dedi. Mustafa Denizli'nin gidişiyle ilgili olarak Hollandalı oyuncu, "Denizli'ye saygı duyuyorum ama onun döneminde takım iyi oyun oynamadı, bu açık" ifadelerini kullandı. Sneijder UEFA'dan kulübe gelen cezayla ilgili olarak ise "Bu gelen ceza sürpriz değil, zaten bekleniyordu. Bu kulübü ve onurunu asla düşürmeyeceğiz. 1 yıl men cezası sinir bozucu ama şu an önemli olan şey hem takım olarak, hem de kişisel olarak sezonu onurlu şekilde bitirmek" ifadelerini kullandı. 
Galatasaray'ı bırakmayacağım
"Ekimde sözleşme uzattın, son yaşananlar ve UEFA'dan gelen cezayı düşününce sözleşme uzattığın için pişman mısın?" sorusuna Sneijder, "Hayır. Doğru zamanda doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Aradan zaman geçtikten sonra pişmanım demek garip olur. Geleceğin neler getireceğini bilemezsiniz. Ekimde bugünleri görebilir miydik? Hayır. Gelen bu ceza elbette ki bizi etkileyecek. 31 yaşındayım ve bunu düşününce sinir oluyorum ama öte yandan şu anda fitim. Bu sezon son maçlar hariç iyi oynadım" cevabını verdi. Galatasaray'dan ayrılma fikrine sıcak bakmadığını belirten Sneijder, "Ne olursa olsun, takımda kalmak istiyorum. Burada hem takımla hem de taraftarla aramda güzel bir bağ kurdum ve bu benim için çok değerli bir şey. Takımda mutluyum ancak işleri tekrar yoluna koymak için çok fazla uğraş vermek gerekiyor. Eminim herkes de bunu anlayacaktır" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...