Şen ola Fener

Düzenleyen:
Şen ola Fener

SPOR Haberleri

Çekinerek gittiği Manisa’da Şener Özbayraklı’nın füzesiyle öne geçen sarı-lacivertliler, Volkan Şen’le galibiyeti perçinledi. Pastanın çileği Fernandao’dan geldi

UĞUR AKTAN

Fenerbahçe, oldukça kötü bir zeminde oynanan maçta Akhisar'ı üç eski Bursalı Şener, Volkan ve Fernandao'nun attığı gollerle 3-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Maça Pereira'nın "Zemin yüzünden oyun tarzımızı değiştireceğiz" açıklaması doğrultusunda Beşiktaş karşılaşmasındaki etkili görüntüsünden uzak başlayan sarı-lacivertliler ilk dakikalarda tutuktu. Akhisar 8. dakikada Rodagella ve 13'te Soner ile gole yaklaşırken, son haftalardaki formuyla göz dolduran Volkan her iki pozisyonda da gole izin vermedi. 
Şener'den resital
31. dakikada Fenerbahçeli taraftarlar ilk defa heyecanlandı, Diego'nun sert şutu direğin sağından dışarı çıksa da sarı-lacivertli takımı uyandırmayı başardı. 35. dakikada Şener Özbayraklı Süper Lig'de 3 yıl sonra gol sevinci yaşadı. Başarılı oyuncunun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş direğe de çarparak ağlarla buluştu ve Fenerbahçe bu golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.  İlk yarıdaki muhteşem golüyle Fenerbahçe'yi zor geçmesi beklenen deplasmanda öne geçiren Şener, 50. dakikada rakibinin sağından atıp solundan geçti. Günün adamının pasıyla topla buluşan Volkan Şen sadece dokunarak takımını rahatlattı: 2-0. Son haftalara maça kulübede başlayan Fernandao uzatma dakikalarında sahneye çıktı. Brezilyalı, rakibini ekarte ettikten sonra sol çaprazdan yaptığı düzgün vuruşla maçın skorunu ilan etti: 3-0. 
Braga öncesi moral
Sezonun en kritik virajlarından birini ideal savunma dörtlüsünden sadece Kjaer'i kullanmasına rağmen kayıpsız dönmeyi başaran Fenerbahçe, bu sonucun ardından puanını 56'ya yükseltti ve hem Beşiktaş'ın 5 puan önünde liderliğini sürdürdü hem de Türk futbolunun Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi olarak devam ettiği UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçı öncesi moral buldu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...