Kahraman Şener

Düzenleyen:
Kahraman Şener

SPOR Haberleri

Kaburgasından sakatlığı olan Gökhan'ın yerine ilk on birde forma giyen Şener Özbayraklı, muhteşem bir gol atıp bir de asist yaparak takımını yarışta tuttu

Geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş'ı yenerek liderlik koltuğunu yeniden ele geçiren Fenerbahçe'yi, kritik Akhisar karşılaşmasında Şener Özbayraklı kurtardı. Kaburgasındaki çatlak sebebiyle son maçlarda fedakârlık yaparak oynayan Fenerbahçe'nin kaptanlarından Gökhan Gönül, Akhisar maçında takımla birlikte Manisa'ya gelmesine rağmen kadroya giremedi. Gökhan'ın yerine Teknik Direktör Vitor Pereira Şener Özbayraklı'ya forma verdi. Maçın ilk yarısında 30 metreden attığı muhteşem golle galibiyetin kapısını aralayan genç oyuncu, takımını şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan almasında başrolü oynadı. 
3 yıl sonra ligde gol attı 
Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a da uzaktan bir gol atan Şener, 3 sene sonra ligde gol kaydetmeyi başardı. Ligdeki son golünü 15 Mart 2013'te Trabzonspor'a atan Şener, Volkan Şen’in golünün de hazırlayıcısı olarak Akhisar maçına adeta damga vurdu. Galibiyette katkısı olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Şener, "Çok önemliydi, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık. Her hafta iyiye gidiyoruz. Haftalar ilerledikçe takım havası arttı, inşallah sezon sonunda biz seviniriz" derken, "Bazen şans bizden yana oluyor. Golde önüm çok boştu, top da güzel bir yere gitti" açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...