Keskin dönüş

Düzenleyen:
Keskin dönüş

SPOR Haberleri

Son 2 maçından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, Samet Aybaba’nın takımını Atiba ve Mario Gomez’in (2) golleriyle geçerek zirve yarışını sürdürdü

HÜSEYİN EROĞUL

Ligde derbi, kupada Konya yaralısı olarak Başakşehir’e dönen Beşiktaş tedirgin başladığı mücadelede 3 puanın sahibi oldu... Maça kontrollü başlamasına rağmen hızlı hücumlarla Eskişehirspor kalesine gitmeye çalışan Beşiktaş ilk pozisyonunu 9. dakikada yakaladı. Olcay asistledi, Gomez dokundu, Boffin gol için adeta 'henüz erken' dedi. 16'da Olcay abandı, top üst direkten döndü. Es Es, 'artık toparlanmalıyım' deyip saldırmak isterken kalesinde golü gördü. 
Bir Sosa-Ati yapımı
29'daki Sosa patentli kornere, Atiba kafasıyla dokundu, Boffin topu içeri çeldi: 1-0. Siyah-beyazlılar aynı dakika içinde mutlak bir fırsattan yararlanamadı. Eskişehir’in çıkarken kaptırdığı topla ceza sahasına giren Quaresma boşta bekleyen Gomez’e çıkardı ancak Alman yıldız altı pas üstünde topu üstten dışarı gönderdi. 35’te Beşiktaş durumu 2-0 yaptı. Emre Güral’ın orta sahada kaptırdığı topla hızlı çıkan siyah-beyazlılarda Quaresma’nın ortasına Gomez kafayı vurdu ve devrenin skorunu ilan etti: 2-0.
Kapanışı Hadzic yaptı
İkinci yarıya da Beşiktaş etkili başladı. 49’da Gomez’in şutu Boffin’den dönerken, Oğuzhan’ın tamamladığı top yine kalecide kaldı. Çözülen rakibi karşısında daha çok pas oyunu yapmaya başlayan siyah-beyazlılar, 51. dakikada sakatlanan Quaresma’nın yerine Kerim’i alırken, Beşiktaş rakip kalede üstünlüğünü arttırmaya başladı. Kanatlardan İsmail, Olcay ve Kerim’le bindirmeler arttı. 65’te Olcay’la net bir fırsattan yararlanamadı. 70. dakikada sahneye bir kez daha Gomez çıktı. Olcay’ın derinlemesine gönderdiği pasta savunma hatasından yararlanan Alman golcü skoru 3-0’a taşıyan golü filelere gönderdi. Tolgay’ın ardından Cenk Tosun’u da oyuna alarak klasik 4-4-2’ye dönen Kartal kalan dakikalarda tempoyu düşürdü. 90'da Hadzic isabetli vuruşuyla skoru ilan etti: 3-1.

Keskin dönüş

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...