Sahaya hocam

Düzenleyen:
Sahaya hocam

SPOR Haberleri

Eskişehir galibiyetiyle taraftar coştu. Şenol Hoca'yı tribünlere çağırdı. Güneş her zamanki imajının aksine taraftara giderek üçlü çektirdi

Beşiktaş'ta F.Bahçe ve kupadaki Konya maçları hayli keyifleri kaçırmıştı. Dünkü Eskişehir karşılaşmasında yaşanacak puan kaybı şampiyonluk yarışında telafisi zor bir darbe olacaktı. Fakat kolay zafere giden Kara Kartal'da maç sonrası tribünler, futbolcular büyük coşku yaşadı. Siyah-beyazlı taraftarlar futbolculardan soyunma odasına giden Teknik Direktör Şenol Güneş'i geri çağırmalarını istedi. Tolgay Arslan bu çağrıya kayıtsız kalmayarak soyunma odasına kadar gidip taraftarın isteğini hocasına iletti. Pek alışık olmadık şekilde sahaya dönmeye karar veren Şenol Hoca, taraftarın sevgi gösterisini alkışlarla karşılarken, oyuncuları da alkışlattı. Bu arada Olcay Şahan da maçtan sonra taraftara üçlü çektirdi. Böylece Beşiktaş'ta son iki maçın yaraları psikolojik açıdan büyük oranda sarıldı. 
Fikstüre tepki gösterdi
"Taraftarla birlikte sevindik. Bazen içeriye bazen dışarıya gülersiniz. İlla ki kahkaha atmak gerekmez. Taraftar isteyince ben de yanlarında oldum. Benim de selamımı yönetimin de selamını ilettik" diyen Güneş, "Artık 11 maç kaldı ve hepsi final. Bu 3 puan olumlu. Daha az pozisyon verince büyük takım olduğumuzu göreceğiz. Oyuncular kazanmak için maça çıktı. Pozisyonları değerlendirsek daha farklı olabilirdi" sözlerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Geçen hafta 3 günde maç oynadık, F.Bahçe 5 günde oynadı. Şimdi yine bizden önce oynadılar. Bizim maçımız ise cumartesi Rize'yle. Salı Trabzon'la oynayacağız, arkasından Antalya'ya gidiyoruz. Milli arada da oyuncularım dinlenemeyecek" diyerek fikstüre tepki gösterdi. Hoca son olarak, "Passolig ile alakalı anlayamadığım problemler var. 10 kişi küfür ediyor tribün kapanıyor. Futbol severleri kaçırıyoruz biz. Bu futbol adına cinayet" tespitinde bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...