PSG ve Benfica çeyrek finalde

Düzenleyen:
PSG ve Benfica çeyrek finalde

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Benfica, sahasında 1-0 yendiği Zenit'i rövanşta da 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Paris Saint-Germain ise ilk maçta 2-1 mağlup ettiği Chelsea'yi yine aynı skorla geçti ve çeyrek finale yükseldi.

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş mücadelesinde Rus temsilcisi Zenit, Petrovsky Stadyumu'nda Portekiz ekibi Benfica'yı konuk etti. İlk yarıda iki takım da etkili olamazken, oyuncular soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

BERABERLİK 69'DA BOZULDU

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi Zenit, 69. dakikada Brezilyalı golcüsü Hulk'un kafa golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Benfica, 85. dakikada Raul Jimenez ile eşitliği yakaladı. 90+5. dakikada Talisca attığı golle maçın skorunu belirledi. 1-2.

Bu sonuçla Benfica, adını çeyrek finale yazdıran takım oldu.

PSG, CHELSAE'Yİ 2-1 YENEREK ELEDİ

Stamford Bridge Stadyumu'nda Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Paris Saint-Germain'i konuk etti. Tempolu başlayan mücadelenin 16. dakikasında Adrien Rabiot fileleri havalandırarak, PSG'yi 1-0 öne geçirdi.

PSG ve Benfica çeyrek finalde

IBRA GOLÜ ATTI, MAÇI BİTİRDİ!

Golün ardından Chelsea, konuk takım karşısında baskısını arttırdı ve 27. dakikada Diego Costa ile eşitliği yakaladı. (1-1) İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda topa daha çok sahip olan Fransız ekibi, Zlatan Ibrahimovic'in 67. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılaşma bu sonuçla noktalanırken PSG adını çeyrek finale yazdırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...